Over ons

Welkom bij Jax Home,


Een plek waar trendy en stylish huisaccessoires samenkomen voor een aangename prijs, zonder aan de kwaliteit af te doen. Dat is waar wij bij Jax Home voor staan. Met een liefde voor interieur en styling is deze passie omgezet in een webshop waarmee wij dit met anderen kunnen delen. Een warm, gezellig en samenhangend huis waar het wanneer je thuis komt ook echt voelt als thuiskomen. Van het flikkerend licht van de kaarsjes tot het mooie patroon van de designervaas met je favoriete droogbloemen.


Bij ons vind je producten die goed te combineren zijn en zijn het daarnaast producten waar wij 100% achter staan. Dit maakt dat het geen refelctie is van de huidige trends, maar een reflectie van onze stijl. Goed te combineren en voor een leuke prijs, zonder af te doen aan de kwaliteit.


Heb je tips nodig of ben je opzoek naar een leuk cadeau? Op onze instagram pagina en via onze nieuwsbrief kun je terecht voor inspiratie en blijf je op de hoogte van acties, kortingscodes en de nieuwste collecties. Je kan ons altijd een berichtje sturen via de mail of Instagram DM, dan helpen we je graag verder. Ook cadeautjes pakken wij leuk in. Vink hiervoor bij het uitchecken deze optie aan.

Veel plezier bij het shoppen. Wellicht pakken wij binnenkort jouw pakketje in!

Liefs,

Shannon & Kevin - Jax Home