Lente trends 2022

Lente trends 2022

Hey there!

Nu de zon af en toe haar lichtstralen weer naar binnen schijnt, krijgen wij alweer zin in het voorjaar! Welke interieur- en woonaccessoire trends komen er om de hoek kijken? Ons voorjaar staat in het teken van nieuwe plannen maken. Na een lange periode van binnen moeten zitten, zijn niet alleen wij, maar ook onze interieurs toe aan en nieuwe uitstraling! Maak samen met ons je huis lente klaar of laat je inspireren!

Stap in je comfort zone en ga voor aardse allure. Creëer rust in je huis met naturel tinten en zachte vormen. Zachte vormen en warme kleuren maken van jouw huis een heerlijke plek om tot rust te komen. 

Tegenover deze trend staan de felle kleuren! Zelf ben ik dol op een sprekende en aanwezige kleur, vooral in een verder rustig interieur. Durf jij aan de slag met je favoriete roze tint of een sprekende oranje vaas? Nu hoef je niet gelijk al je wanden in 7 tinten roze te verven, dit kan ook een stuk subtieler! Zoals het toevoegen van een gekleurd koffietafelboek, kleurrijke sierkussens of felgekleurde bloemen in die naturel vaas. 

Wat daarnaast nu steeds meer opkomt en bijna een trend te noemen is zijn de wit met blauwe potten en vaasjes. Waar deze vroeger hip waren bij je grootouders thuis, komen ze nu weer helemaal terug in het trendy interieur.

Deze periode van donkere naar zonnige en lichte dagen zijn wij begonnen met het toevoegen van witte vazen aan onze vazen collectie, gecombineerd met prachtige felgekleurde bloemen kom je zo tot een mooie mix van deze twee hoofdtrends. 

Laat je vooral inspireren door de bijgevoegde afbeeldingen. Mocht je vragen hebben of ergens specifiek naar opzoek zijn, neem dan vooral contact met ons op!

Ga ervoor zitten en laat je huis weer stralen! Maak van je huis weer een echt thuis met Jax Home. 

Shannon Koopman

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.